Karlovarská káva

17. 2. 2014

Ingredience:

  • 1 dcl horké kávy
  •  3 cl becherovky
  •  2 cl pomerančového džusu
  •  20 g medu

Postup přípravy:

Do předehřátého šálku naléváme becherovku, likér, med a kávu. Vše dobře promícháme a ozdobíme kolečkem pomeranče. Přípravu zakončíme stříknutím šťávy z kousku pomerančové kůry nad povrchem nápoje.  Kdo má rád šlehačku, může si kávu ozdobit kopečkem šlehačky.

Pro tento recept doporučujeme kávuv Arabicaffe XY.

 


Diskuze


Přidat reakci

Vaše jméno*
 
Váš e-mail*
   
Zasílat příspěvky na tento e-mail
Text komentáře*
 
* povinné položky


  • Autor:
    Karolína Vavříková
    Datum:
    18. 2. 2014

    Komentář byl shledán administrátorem za nevhodný.